Nordic Manly

De Manly

Al onze Nordic paviljoenen hebben één ding gemeen. De goot is een dragend onderdeel van de constructie en wordt niet met bouten vastgezet, zoals dat bij alle andere paviljoenen op de markt wel het geval is. Dit kenmerk maakt onze Nordic producten uniek. Naast het feit dat onze paviljoenen er hierdoor mooier uitzien, maakt dit gootsysteem de constructie ook verbazingwekkend sterk. U kan kiezen voor een glazen dak of een dak met dakpaneffect zonder de integriteit van de constructie in gevaar te brengen. Deze constructieve sterkte zorgt voor bescherming tegen de zwaarste windstoten en hevigste regen- en sneeuwval.

Standaardspecificatie:

Het Manly paviljoen wordt gekenmerkt door extra details, zoals het grote 400mm PVC-u paneel onderaan en de boogroede bovenaan in ieder raam. Onze paviljoenen zijn flexibel inzetbaar en veel van onze klanten gebruiken ze als extra woonruimte. Ze zijn populair als eetkamer, maar ook als relaxruimte om te lezen en naar muziek te luisteren.

Afmetingen

Kleur

Type Dak

Optionele opties
Extra klapraamExtra DeurExtra Paneel, platExtra Paneel, tand en groefAfdekkap

Plaatsing
JaNee

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Uw woonplaats

Uw telefoonnummer

Opmerkingen

Om spam te voorkomen vragen we u de
onderstaande code over te typen.

captcha

Standaardspecificatie:
7 m2, h 2860mm x b 2898mm x d 2898mm

PVC-u kozijnen, achthoekig, dubbel veiligheidsglas met gebogen roede aan de bovenkant. Panelen aan onderkant. Een dubbele deur met meerpuntsslot, 2 afsluitbare ramen, verstelbare deurscharnieren, lage aluminium drempel

met polycarbonaat dak
met dak met dakpaneffect met glazen dak
met luxe ‘Plus 1’ glazen dak

Optionele opties:
– 
Extra klapraam
– Extra deur
– Extra paneel, plat
– Extra paneel, tand en groef
– Afdekkap
– Installatie