Nordic Buckingham

De Buckingham

Al onze Nordic paviljoenen hebben één ding gemeen. De goot is een dragend onderdeel van de constructie en wordt niet met bouten vastgezet, zoals dat bij alle andere paviljoenen op de markt wel het geval is. Dit kenmerk maakt onze Nordic producten uniek. Naast het feit dat onze paviljoenen er hierdoor mooier uitzien, maakt dit gootsysteem de constructie ook verbazingwekkend sterk. U kan kiezen voor een glazen dak of een dak met dakpaneffect zonder de integriteit van de constructie in gevaar te brengen. Deze constructieve sterkte zorgt voor bescherming tegen de zwaarste windstoten en hevigste regen- en sneeuwval.

Standaardspecificatie:

Het Buckingham paviljoen is één van de drie paviljoenen uit onze Nordic serie met een vloer in de vorm van een achthoek. Het heeft 8 zijden, net zoals onze andere paviljoenen, maar werd breder vervaardigd om extra ruimte te creëren. Onze paviljoenen zijn flexibel inzetbaar en veel van onze klanten gebruiken ze als extra woonruimte. Ze zijn populair als eetkamer, maar ook als relaxruimte om te lezen en naar muziek te luisteren.

Afmetingen

Kleur

Type Dak

Optionele opties
Extra klapraamExtra DeurExtra Paneel, platExtra Paneel, tand en groefAfdekkap & nokversiering

Plaatsing
JaNee

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Uw woonplaats

Uw telefoonnummer

Opmerkingen

Om spam te voorkomen vragen we u de
onderstaande code over te typen.

captcha

Standaardspecificatie:
10,43 m2, h 2926mm x b 4097mm x d 2891mm

PVC-u kozijnen, langwerpige achthoek, dubbel veiligheidsglas. Een dubbele deur met meerpuntsslot, 4 afsluitbare ramen, verstelbare deurscharnieren, lage aluminium drempel en afwerking aan onderrand naar buiten toe. Inclusief steunroedes.

met polycarbonaat dak
met dak met dakpaneffect met glazen dak
met luxe ‘Plus 1’ glazen dak

Optionele opties:
– 
Extra klapraam
– Extra deur
– Extra paneel, plat
– Extra paneel, tand en groef
– Afdekkap
– Installatie