Nordic Bondi

De Bondi

Al onze Nordic paviljoenen hebben één ding gemeen. De goot is een dragend onderdeel van de constructie en wordt niet met bouten vastgezet, zoals dat bij alle andere paviljoenen op de markt wel het geval is. Naast het feit dat onze pavilion er hierdoor mooier uitzien, maakt dit gootsysteem de constructie ook verbazingwekkend sterk. U kunt hierdoor uit verschillende daktypes kiezen. Bovendien is ieder paviljoen bestand tegen 5 ton water. Sterke windvlagen, en zware regen- en sneeuwval zijn dus geen probleem.

Het Bondi paviljoen bestaat over de gehele hoogte uit glas (verdeeld in drie vierkante ruiten). Het is een zeer modern en populair ontwerp, met een Scandinavische invloed. De ramen van het middelste paneel kunnen worden geopend. Onze paviljoenen zijn flexibel inzetbaar en veel van onze klanten gebruiken ze als extra woonruimte. Ze zijn populair als eetkamer, maar ook als relaxruimte om te lezen en naar muziek te luisteren.

Afmetingen

Kleur

Type Dak

Optionele opties
Extra klapraamExtra DeurExtra Paneel, platExtra Paneel, tand en groefAfdekkap

Plaatsing
JaNee

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Uw woonplaats

Uw telefoonnummer

Opmerkingen

Om spam te voorkomen vragen we u de
onderstaande code over te typen.

captcha

Standaardspecificatie: 

7 m2, h 2860mm x b 2898mm x d 2898mm

PVC-u kozijnen, achthoekig, dubbel veiligheids- glas, een dubbele deur met meerpuntsslot, 2 afsluitbare ramen, verstelbare deurscharnieren, lage aluminium drempel en afwerking aan de onderrand naar buiten toe.

met polycarbonaat dak
met dak met dakpaneffect met glazen dak
met luxe ‘Plus 1’ glazen dak

Optionele opties:
– 
Extra klapraam
– Extra deur
– Extra paneel, plat
– Extra paneel, tand en groef
– Afdekkap
– Installatie