Houtwerken op maat

Al meer dan vijfentwintig jaar ontwerpt en levert Arkema Tuinhoutcentrum houten bouwwerken op maat. Uiteraard zoals u het van ons gewend bent een hoge kwaliteit tegen een scherpe prijs voor zowel het bouwwerk als het plaatsen van het bouwwerk. Of het nu gaat om een nostalgische schuur in lariks of eiken, een overkapping of afscheiding, een projectstalling in rabat, een carport geschikt om uw auto, camper of caravan onder te stallen, uw paarde stalling of een ander dierenverblijf, de garage van uw dromen, uw vakantiewoning of uw werkplaats, uw clubhuis of wat u ook wilt bouwen, Arkema Tuinhoutcentrum is hét adres in Nederland. In de door u gewenste stijl en uitvoering, op uw wens met ons deskundig advies altijd de juiste combinatie van materiaal en constructie. Ook alle bijkomende zaken kunnen we voor u realiseren, van betonvloer tot installatiewerk en het schilderen van het geheel.

Vanzelfsprekend regelen wij uw omgevingsvergunning bij de Gemeente voor u. Ook alles om uw houten bouwwerk compleet te maken, van bestrating tot buitenverlichting leveren wij, ook de montage en de aanleg is geen enkel probleem.
Arkema Tuinhoutcentrum is uw ervaren leverancier met al vele gerealiseerde projecten in Nederland en Duitsland. Neem contact met ons op of bezoek ons bedrijf aan de Blokstad 1 te Appingedam, wanneer u nog niet eerder bij ons te gast was zult u verrast zijn door onze enorme keuze, sfeervol terrein en onze scherpe prijzen.