Blokhutten

Woodvision

Woodvision Blokhutten

Een tweede huis in uw tuin? Dat kan met de robuuste blokhutten van Woodvision. Extra opbergruimte, speelruimte, hobby- of zelfs werkruimte: een blokhut van Woodvision brengt het binnen uw bereik. Onze blokhutten zijn verkrijgbaar in wanddiktes 18 mm, 28 mm en 40 mm en natuurlijk in tal van diepten en lengten. Daardoor is voor bijna elke tuin wel een model beschikbaar.

Lugarde

Lugarde Blokhutten

Lugarde staat voor kwaliteit, service en flexibiliteit. Bij Lugarde vindt u een uitgebreid assortiment standaard en maatwerk tuinhuisjes, blokhutten, houten garages, carports, recreatiewoningen en veranda’s maar u kunt bij ons ook terecht voor een prieel of pergola.

Tuindeco

Tuindeco Blokhutten

Tuindeco biedt een ruime keuze in grootte, vorm en luxe maar voor alle blokhutten geldt dat ze zijn gemaakt van eerste klas Noord-Europees vuren hout. De rechte hoeken zijn voorzien van unieke wind-en waterdichte hoekverbindingen. De blokhutten kunnen worden geïmpregneerd of in een grondlaag worden gespoten zodat u direct kunt gaan bouwen. Dankij de duidelijke opbouwbeschrijving kunt u de blokhut vrij eenvoudig zelf plaatsen.