Silverline, ongedierte bestrijding.

De producten van het Silverline gardenSystem assortiment zijn ontwikkeld om het levenscomfort te verhogen. Op een simpele en efficiënte manier. Ontdek de verjager voor spinnen en de verjager voor muggen van Silverline. Twee producten uit ons breed gamma die de A-Frequency techniek toepassen, uitgezonden door een mini luidspreker AH-Hz.

De silverline repeller voor katten en wild stelt u in staat te genieten van uw tuin zonder gestoord te worden door indringers zoals katten, honden, wild en konijnen. Dit unieke product is ontwikkeld vanuit de technologie van Silverline. De dieren voelen dit aan als een bedreiging, wat een troef is voor u. De zilverling verjager voor mollen en woelmuizen werkt op een gesofisticeerd systeem met 2 verschillende trilgeneratoren en is daarmee de krachtigste mol en woelmuis verjager op de markt. Het is gedaan met de molshopen in uw tuin.

Silverline Bestrijdingstoestel voor Spinnen.

Spinnen zijn gevoelig voor geluid en trillingen!

Blootgesteld aan een aangepast en variabel geluid, worden spinnen verstoord en verlaten hun woonplaats. Steek het toestel in een stopcontact en zie de spinnen dadelijk vluchten. De spinnen komen niet terug zolang het toestel ingeplugd is.

Silverline Bestrijdingstoestel voor Muggen.

Muggen reageren op geluid 

Het geluid dat door de Silverline verjager wordt uitgezonden is gelijk aan wat een mannetjes mug uitzendt. Dit jaagt de bevruchte vrouwtjes muggen weg, ingenieus, want het zijn de vrouwtjes die bijten.

Silverline Bestrijdingstoestel tegen katten en wild.

Katten, honden en wilde dieren. 

Katten, honden en andere wilde dieren worden verstoord door plotselinge geluiden en verlaten al vlug de betreffende plek. Jaag die indringers uit uw tuin!

Silverline Bestrijdingstoestel tegen mollen en woelmuizen.

Mollen en woelmuizen. 

Mollen en woelmuizen zijn gevoelig voor trillingen in de grond en worden erdoor ontmoedigd om zich n uw tuin te installeren. Gedaan met molshopen in het midden van uw gazon!

Bestrijdingstoestel voor knaagdieren 80/200 van Silverline.

Bevat electropulse voor een sterkere afstotende werking.

Afstotende werking door het A-frequency system, uitgezonden door de luidsprekers AH-Hz om te verhinderen dat muizen en ratten zich installeren.