Aluxe veranda’s

Genieten, rust & ruimte

Verandadaken vergroten het woongenot van uw woning. De mooi vormgegeven veranda’s zorgen ervoor dat u in het voorjaar eerder van de buitenlucht kunt genieten,in de zomer ongeacht het weer langer buiten kunt zitten en in de winter een goede bescherming heeft voor uw tuin of loungeset. Door de uitgebreide keuzemogelijkheid is er altijd een verandadak dat bij u past.

Trendline

De Aluxe Trendline veranda is een volwaardig Aluxe Verandadak. De Trendline uitvoering, biedt net dat beetje extra. Zo is de Trendline standaard voorzien van een luxe robuuste coating in het Glad wit, Crème wit, Antraciet grijs. Gebroken wit & Zilverbrons. Er is nog meer aandacht besteed aan de afwerking, zodat u minder bevestigingsmateriaal in het zicht heeft. Er zijn veel optiemogelijkheden. Standaard heeft u de keus uit verschillende gootsierlijsten zonder meerprijs. Daarbij is maatwerk standaard in deze klasse.

VOORDELEN✓ Scharnierend dak✓ Standaard in 5 RAL-kleuren✓ Aluminium afdekprofiel voor montage van de dakvulling✓ Extra afwerkprofiel op de afdeklijst geen schroeven meer in zicht✓ Extra dik aluminium✓ Dak vulling volledig ingesloten door rubber✓ Montage materiaal in kleur van de veranda✓ Geschikt voor polycarbonaat en Glas✓ Dakbelasting 125KG per m2✓ Standaard keuze uit sierlijst rond, klassiek of vlak✓ Geïnteigreerde hemelwater afvoer✓ Opbouwhandleiding✓ 2 jaar garantie op dakbedekking✓ 10 jaar garantie op constructie

Topline

De Aluxe Topline is, de naam zegt het al, top in mogelijkheden, top in sterkte, top in kwaliteit en top in aanzien. Maar niet in prijs. Wat konden wij nog beter maken aan de Premiumline? Eigenlijk niets. Op de tekentafel ontstond echter een unieke constructie. Door onze Premiumlinecomponenten te combineren met een volledig nieuwe versterkte goot en staanders, hebben wij een uiterst sterk verandadak weten de creëren. Het dak, met overspanning van 700 cm bij 250 cm op twee palen, kan met gemak alle weersinvloeden doorstaan.

VOORDELEN✓ Scharnierend dak✓ Standaard in 5 kleuren structuurcoating✓ Aluminium afdekprofiel voor montage van de dakvulling✓ Extra afwerkprofiel op de afdeklijst geen schroeven meer in zicht✓ Overspanning tot 7000 mm op 2 staanders✓ Extra dik aluminium✓ Dak vulling volledig ingesloten door rubber✓ Montage materiaal in kleur van de veranda✓ Geschikt voor polycarbonaat en Glas✓ Dakbelasting 125KG per m2✓ Geïntegreerde hemelwater afvoer✓ Opbouwhandleiding✓ 2 jaar garantie op dakbedekking✓ 10 jaar garantie op constructie